Driestar College

Driestar College

Driestarconcert in St. Jan in Gouda

21 mrt 2019 Op donderdagavond 21 maart hopen de leerlingen uit de onderbouw en bovenbouw van havo en vwo een concert te verzorgen in de St Jan in Gouda.

Op het programma staan koorstukken uit verschillende tijden; de stijlen variëren van heel klassiek tot heel modern. Bijzonder is de bijdrage van het Hongarije-koor. Dit koor van muzikaal begaafde leerlingen uit de onderbouw werkt een jaar lang aan een muzikaal uitwisselingsproject met een school in Hongarije en treedt op deze avond voor het eerst op.

Tijdens de avond zal ook het bovenbouworkest een bijdrage leveren. Verder zal ook de finale van het Driestarconcours een plek in het programma krijgen. Drie leerlingen die als winnaars uit de voorrondes zijn gekomen, zullen hun stuk uitvoeren en een jury zal de drie prijzen verdelen. Daarnaast zal de beste leerlingencompositie van het afgelopen jaar worden uitgevoerd. Tevens wordt er een korte presentatie van het Messiahproject van dit jaar gegeven waarin een highlight van dit mooie stuk door het Messiahkoor wordt uitgevoerd. We kijken uit naar een schitterende en enerverende avond!

Aanvang: 20.00 uur, kerk open om 19.30 uur. Van harte welkom!

  • Deel dit artikel:

terug naar overzicht