Driestar College

Driestar College

Welkom op locatie Leiden

Het Driestar College in Leiden is een kleine school met circa 450 leerlingen. Onze leerlingen voelen zich veilig en gekend. Wij bieden ook plaats aan leerlingen met een extra zorgvraag. In Leiden kennen wij voor het vmbo-gt een hoog slagingspercentage (bijna alle jaren 100 procent geslaagden). 


Dit houdt ons bezig

Gala vmbo gt 4

Gala 2018, wat was het geweldig. Van begin tot einde. Goede organisatie, goede sfeer en geweldige invulling van de avond. Een mooie avond om op terug te kijken voor leerlingen en docenten.

kijk mee

Sponsoractie Woord en Daad

Afgelopen woensdag heeft klas H2B 45 minuten lang een zelfgemaakte Obstacle Run gelopen om geld in te zamelen voor Woord en Daad. Met deze sponsoractie hebben de leerlingen ruim € 1.600 binnengehaald! 

 

Bekijk hier de foto's

Sectorwerkstukken Leiden

Ook in Leiden is de presentatie van de sectorwerkstukken door de leerlingen vmbo-gt4 inmiddels achter de rug.
Naast een presentatie voor ouders, bekenden en docenten, presenteerden de leerlingen zich ook op een 'markt' in de aula.

 

Bekijk hier de foto's

Foto's open dag Leiden

Leven er na het bezoeken van de open dag nog vragen, stel ze gerust aan één van de afdelingsleiders.

Bekijk hier de foto's

Muziekavond Marekerk Leiden

Hierbij een foto-impressie van de muziekavond op vrijdag 15 december in de Marekerk in Leiden. We zien terug op een prachtige avond met veel muzikaal talent. Dank aan God voor deze mooie gaven.

 

Lees meer

Schulp Vruchtensappen Breukelen

Dinsdag 19 september is een aantal VMBO-BK-2 leerlingen op excursie geweest naar Schulp Vruchtensappen in Breukelen. De leerlingen bereiden zich voor op hun profielkeuze en.... Lees meer

Avondcolleges Reformatie & Onderwijs op het Driestar College in Gouda

Verrijking, ontmoeting, terug naar de bron - Het eerste college, op D.V. 3 oktober 2017 van 19.45 tot 21.30 uur, heeft als titel 'Lessen van de Reformatie voor het refo-onderwijs', door prof.dr. H.J. Selderhuis.

lees verder

Diploma uitreiking Leiden

Bekijk de foto's van de diploma-uitreiking Leiden.

 

Lees meer