Driestar College

Driestar College

Welkom op locatie Gouda!

De locatie telt vijf gebouwen, die heel dicht bij elkaar liggen.
Wij bieden een breed onderwijsaanbod van praktijkonderwijs tot gymnasium+.
Ieder gebouw heeft zijn eigen onderwijssoort.
Daarom voelt iedere leerling zich echt thuis.
Dat willen wij nu juist!

Dit houdt ons bezig

Zomerschool 2019

Vandaag (woensdag 9 juli) hebben de leerlingen vmbo-basis 4 Z&W en E&O, die de Zomerschool hebben gevolgd hun certificaat in ontvangst genomen. De Zomerschool is een voorbereiding op de opleiding Medewerker facilitaire dienst niveau 2 van het Hoornbeeck College. Dit alles in samenwerking tussen Hoornbeeck en Driestar College. Gefeliciteerd! 

 

Twee dagen Xanten

Vorige week bezochten de leerlingen gymnasium 2 en 3 Xanten en Nijmegen. Ze overnachtten in een heuse hooiberg...

 

Driestar College op Instagram

Volg je ons al op Instagram? http://instagram.com/driestar_college … We geven een inkijkje in het dagelijkse schoolleven op onze drie locaties: Gouda, Leiden en Lekkerkerk. 

Kerst in gebouw Gamma

Kerst in gebouw Gamma, sector vmbo-bk & PrO. In klassenverband stilstaan bij het Kerstevangelie. En het jaar 2018 met elkaar afsluiten.
 

Tekenen vmbo-gt4

De leerlingen uit vmbo-gt4 waren dinsdag 18 december jl. extra lang op school om hard te werken aan hun opdrachten. Zelfs zolang dat ze een patatje aangeboden kregen als avondmaaltijd. Met een muziekje op de achtergrond en de bezielende leiding van mevrouw Spek werd dat uiteraard een groot succes. En dat is al helemaal aan de resultaten te zien! Goed bezig, beste jongens en meiden. Bedankt, mevrouw Spek! Geniet van de kerstvakantie!

De foto's

Afscheid van mw. E. van der Wilt-Schouten

Na een dienstverband van ruim 22 jaar bereikt mevrouw E. van der Wilt-Schouten per D.V. 1 januari a.s. de pensioengerechtigde leeftijd. Op 11 december jl. hebben wij in een informele bijeenkomst afscheid van haar genomen.

De foto's 

Sponsorloop vmbo 2 gt

Het schitterende bedrag van € 9002,32 werd overhandigd aan dhr. Corjan Rink van Woord & Daad.

 bekijk hier de foto's 

Spannend finaledebat ReDe2018

De debatwedstrijd ReDe2018 eindigde met een spannend finaledebat tussen Wartburg College en Driestar College Gouda. Met als prijswinnaar het team van Driestar College. Gefeliciteerd. Complimenten! De prijs werd uitgereikt door sponsor Wille Donker Advocaten.
Bij de individuele prijs waren er twee winnaars: Rachel de Jong van Driestar College en een leerling van het Van Lodenstein College.

Vermeldenswaard is verder nog dat het Driestarteam niet alleen de winnaar was, maar dit jaar ook de organisatie van ReDe deed.

de foto's